Trögt 17/12

Kalle Myrstrand och hans teampolare Peppe skulle tillbringa helgen i Karlskronas skärgård och det fanns en plats ledig i båten så jag var inte sen på att hänga med. Jag skulle på julbord med jobbet senare på kvällen så jag kunde inte vara med på hela passet men några timmars spinnfiske skulle jag hinna med.

Jag hämtas upp på en brygga i närheten av Lyckeby för att sedan åka mot vårat tilltänkta fiskeställe. Det blåste i stort sett ingenting men det var trots allt ingen direkt is i vattnet frånsett i kanterna där det var grundare.

Temperaturen var strax över noll så det var ganska kallt om händer och fötter men inte så kallt att det blev is i rulle och spööglor.

Peppe landar dagens första gädda efter några timmars fiskande, kul med gädda i båten just som det kändes hopplöst.

Peppe

Vi flyttar runt lite och Peppe får ett bålahugg!!!  hmm eller inte. Det visar sig vara en felkrokad id på ca 2 kg som drar och kämpar tappert innan den blir avkrokad.

0071

Jag har med mig grill och korv som grillas och äts upp i båten, ingen mening att gå iland och slösa tid när fisketiden är så kort innan det blir mörkt.

Kalle med kåv

Kalle och Peppe lurar upp några snipor till innan det är dags för mig att mönstra av och förbereda mig för kvällens sill och snaps. He he.

// Håkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s