Motor Marin Pike Open 2020

Team Karlskronafiskes sista tävling 2020 som kan ge viktiga SPL poäng. Vi lyckades bara anmäla oss till 2 godkända SPL tävlingar så för att ha en chans på att kunna fiska SM 2021 så var det pallplats som gällde.

Vi gillar gemensam start från vatten så det var lite besvikelse när tävlingsledningen beslutade att det detta moment ersattes av att hämta mätbrädor vid Dragsö campings brygga för att sedan ta sig mot det planerade fiskestället. Klockan 08:00 börjar teamen fiska.

Detta år var det bara tre gäddor över 80 cm som skulle fångas i stället för fem som det brukar vara. Våran plan anpassades inför dessa regler.

Det börjar riktigt bra och vid lunchtid har vi fångat tre fina fiskar mellan 80-90 cm och vi kan se på liverapporteringen att vi ligger på plats 2. Det finns några lag som lätt kan gå om oss om de lyckas fylla pappret så det är riktigt nervöst.

Vi förflyttar oss till några ställen som ev kan leverera bättre storlek på gäddorna men idag så är de svårflörtade och tyvärr känns inga ställen riktigt heta och vårat självförtroende dalar. Willy hamrar på med Big Bandit och mot all logik så knäcks bakhandtagetpå Bft Roots spö. Vilket skräpspö!

Vi fiskar in i det längsta resultatlöst och vid målgång så visar det sig att några lag har landat fina fiskar och gått om oss.

Vi hamnar på plats 6 som ändå är riktigt bra för de flesta lagen lyckas faktiskt inte landa 3 godkända gäddor över 80 cm.

6:e platsen samlar inte ihop tillräckligt med SPL poäng för att medverka på SM men vi är rankade som lag 30 i SPL ligan och det är inte illa med bara 2 fiskade tävlingar

Tävlingarna är slut för oss 2020 och vi får se vilka tävlingar som känns kul att deltaga i 2021.

Håkan, Willy & Viktor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s